Our team will help you realize your dreams.

Welcome to Madagascar!

Med fem tusen kilometer sandstrand, kan du snorkle, dra på hvalsafari og mye mer. Under skyggefulle kokospalmer på stranden ligger alt til rette for å kunne nyte late dager. Du finner i tillegg varme og helsebringende kilder å bade i. Dette blir en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse. Du reiser ikke uberørt fra den røde øya.

Oppdag vår fantastiske natur

Liker du å fotografere? Vi kan arrangere fotosafarier for både profesjonelle og amatører. Vakker og fargerik natur med rød jord, grønne rismarker og fjellene rundt, dyrelivet og ikke minst folkloren i de små landsbyene, gir uendelig mange muligheter for blinkskudd.

Har du lyst å oppleve havet, de hvite sandstrendene med deilig temperert vann, ta en kanotur eller en båttur ut til hvalene? Snorkling, elvepadling, telttur eller sove under åpen himmel?

Hvis du liker fjellet, må du ta med gode sko til Madagaskar. Tsingy-fjellene byr på fantastiske formasjoner, Andringitra inviterer til spennende vandringer, og Isalo Canyons er et svært spesielt og spennende område å vandre i . Fjellformasjonene er unike, og gjennom «Isalo-vinduet» kan du oppleve solnedgangen. Etter en lang marsj er det herlig å ta et friskt bad i ett av de naturlige bassengene du finner i dalførene.

Det er mye natur på Madagaskar, og hvis du er glad i den, må du oppleve regnskogen og lemurene, for eksempel i Namorona med den vakre fossen. Lemurer er en slags halvaper, og de fleste artene finnes bare på Madagaskar. I regnskogen kan du også finne ville orkideer og andre eksotiske planter, rare innsekter, kameleoner og mye mer.

Madagaskars «SMÅ FEM» I motsetning til det afrikanske fastlandets «BIG FIVE», har vi på Madagaskar de «SMÅ FEM».

Duft og smak

Madagaskar er en av verdens største eksportører av vanilje og pepper. Men gasserne bruker også andre deilige smaker i tradisjonelle retter som Hena Ritra og Traka. Nordmennene liker det så godt! Ved kysten er det rikt utvalg av fisk og skalldyr. På markedene finner du de deiligste, solmodne ananas, mango og letchis… du ikke har smakt maken til i Norge, i tillegg til mange andre slags eksotiske frukter. Det er bare å fråtse!

Og kanskje vil du la deg beruse av duften fra eteriske oljer fra Ravintsara, ylang, geranium og andre planter som har hver sin unike duft.

Vanilje

Kom og besøk oss og bli forelsket i den vakre øya vår!

Translate »